>"İkiz iğne" ile makinanızda çift dikiş yapın

>

Şimdi makinam oldu ya artık nerede dikiş nakış ben orada (acaba daha açtımmı diye sorsanıza, yani tembellikten değilde firmanın kursu için önümüzdeki hafta gidicem ayrıca, motora basmakla pedala basmanın nazikliği ve farkını anladığımda inanın alıştım demektir:) Makinayla ilgili kendim bir şeyler ararken bu ikiz iğneli dikişe rastladım. Burada ki makina markası “Bernina” buna göre ayrı bir modelmidir araştırmak gerekiyor. Site sahibi açıklmaya çalışmış ama bu konuda her hangi bir yardımı yok. Elimizde ki makinalara bunu uygulamak zor gibi geliyor. Yinede yanılıyorsam ve bunu bilen duyan dahası bu şekilde kullanıp diken varsa hemen bize bir selam etsinler ki bilen bilmeyen haberi olsun. Çünkü mantıken bir kere ayağın farklı olması azım, belki böyle bir aparat ayağı bağımsız satılıyordur, ama alttan mekğin ve çağanozun buna uyumu nedir bilemiyorum. Hadi ip geçirme yolu aynı, sadece masuranın takıldığı yerden masura takılıp bobinle birlikte çift iplikle geçiş yapılmış. Horozdan yaydan ve diğer aksamdan çift iplik gecmiş, makinanın modeline bakınca yani o kısmına, pek farklılık yok, ama alt iplik düzeneği için bişey diyemiycem, öğrenip bulmak lazım. Yanlız dikiş şekli çok hoşuma gitti, hele bir çeşidi “paris dikişine” benziyor, dikiş kursuna gidenler bu tabiri tekniği bilirler, tıpkı ona benziyor üsten görüntüsü, ayrıca spor dikişler için de ideal. Dedim ya iyice bakmak lazım.
Reklamlar

Bir Yanıt to “>"İkiz iğne" ile makinanızda çift dikiş yapın”

  1. ÖRGÜÇANTAM Says:

    >canım ben Berninanın sanayi tipi(fabrikalarda kullanılan) ni kullanıyorum dikiş dikme konusunda tüm makinalar aynıdır. aparatları farklı olabilir. çift iğne kullanabilmek için makinenin bu özelliği olması gerekiyor her iğneye gelen iplik yoluda iki adet olmalı. iğnem yok ama bu düzenek bende var. normal sıngerlerde (ceyizsandıgı , zübeyde de var)görmedim ama yeni modellerde bilmiyorum. elin bir alıştımı bakalım ne güzeller göreceğiz. sevgiler

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s


%d blogcu bunu beğendi: