>Çok şık ve çok şirin kumaş babet yapımı

>

Hepinize güzel  bir hafta sonu dileyerek bugünkü açılışımı yapıyorum güzeller. Tamamen elde ve evinizde yapabileceğiniz kumaş babet patik var bugünkü menümüzün başlangıcında, patik çorap denilince aklımıza hep örgü geliyor ama, böyle hem kumaştan, hem yapımı kısa ve örgüye nazaran kısa süren hem zarif ve şık duran bu patikleri görünce tam bizlik dedim. Özellikle kışın polar kumaştan yapıldığını düşünürsek ısıtması ve sağlamlığı ile birlikte bence daha cazip. Hatta süslü püslü yapıp ev gezmesine terlik yerine götürülebilir. Bu sayfada adım adım çok güzel anlatılmış, çok titiz ve itinalı çalışılmış. Resimlerden de bu görülüyor zaten. Fazla masrafı olmayan bu babet patikler fikir olarak umarım işinize yarar.

12 Yanıt to “>Çok şık ve çok şirin kumaş babet yapımı”

  1. Hobicell Says:

    >Hoş geldin şehnazcım, haklısın sevemediğin bir işi yapmak zor, ama yapımı küse sürenler belki daha cazip gelebilir, sevgiler canım.

  2. Hobicell Says:

    >Sevgili şanslı sende hoşgeldin, bende aynı fikirdeyim, biz titizler için yıkanır olan herşey kullanışlıdır 🙂 sevgiler sana da.Ziyaretleriniz ve yorumların için hepinize çok teşekkürler güzller, tekrar beklerim.

Yorum bırakın