>Pembe-Yeşilin büyüsüyle yeni tema

>

Güzel bir akşamdan güzel dostlarıma merhaba…Boya badana bahar temizliği derken ( bu arada hala boyaya başlanmadı o başka, sadece ordan oraya eşya boşaltmakla geçiyo günler, ustamızın boş vaktini bekliyoruz) arada bu temayı çıkardım.Sevgili Mine teması için epeydir bekliyordu. Bendeniz malum serap gibi bir görünüp bir kaybolunca benden ümidini kesenler gittikçe çoğalıyor galiba.
Yorgunluğumu atarken, sadık dostlarımdan laptopla haşır neşir oluyoruz sık sık, tabi fazla derinlere inemiyorum o başka, yorumlar, konu eklemek hak getire. Sizleri ihmal ettim ama emin olun gönlünüzü alıcam her fırsatta. Bu işler yakamı yaklaşık bir ay gibi bırakmıycak gibi, neyse Allah yardımcım olsun diyerek, gelelim konuya.

Sevgili Mine’nin temasını bitirdim, aslında bu telaşa başlamadan bir kaç hazırlık yapmıştım ama, resim programının deneme sürümü bitmesi üzerine, başka program arayışım, yeni bulduğum programa bir kaç gün alışma süreci, resim ve tema düzenleme işiyle birlikte bir de benim ev ahali durmum bunu bir süre askıya almama neden olmuştu. Nihayet iki iki üç gün boyunca arada bulduğum boşluklarda bitireyim dedim. Birilerini bekletmek beni çok huzursuz ediyor. Sırada daha bekleyen arkadaşlarım var ama onlara az daha sabır diyorum. Yine ara ara dönücem sizlere.
Mis kokulu lezzetler‘in sahibi Sevgili Mine, sağolsun sabır ve anlayışla beni bekledi. Bende elimden geldiği kadar, kendisinin zevk ve isteklerine göre bişeyler yapmaya çalıştım. Yeşil ve çiçek aşığı biri olarak umarım yeni temasını güle güle kullanır, ve daha nice mis koklulu lezzetlere ev sahipliği yapar.
Evet hanımlar bana şimdilik müsade, hamarat arkadaşınız sizlere biraz ziyaret tutuna çıkacak. Bu gece ki yorgunluğumu sizlerin sayfalarında gidereceğim. Sizlerin de soru ve istekleriniz olursa bu kapı her zaman açık. Yine yokluğumda beni unutmayan sizlere teşekkürlerimi yolluyorum. Yeni ekleyen arkadaşlara maalesef teşekkür turuna çıkamıyorum. Çünkü blog bağlantıları yok, eğer bunları düzeltirlerse en kısa zamanda gelicem, yada blog adıyla iki kelime yorum bırakırlarsa çok sevinicem.

17 Yanıt to “>Pembe-Yeşilin büyüsüyle yeni tema”

  1. Miskokulu Lezzetler -Mine- Says:

    >Afet hanım tekrar merhaba, hani küçük çocuklar vardır ya yeni bir oyuncak alındığında sürekli onunla oynayıp ona bakarlar inanın bende bloğuma bakmaktan çiçekleri tekrar tekrar görmekten onlar gibi oldum.Kurdelalar aradaki çiçek figürleri harika gittikçe daha da beğeniyorum. Tariflerimde daha güzel görünür oldu gözüme. Elinize emeğinize sağlık.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Sevgiyle sağlıkla kalın. Görüşmek üzere…

  2. benhurum Says:

    >Gözümün nuru ellerine emeklerine sağlık, yine bir harika çalışma ile çıktın karşımıza, süperrsin süperrr;) o kadar işinin arasında bunları da yapıyorsun ya helal olsun sana. Ben buradayım merak etme bir tanem, severim ben o güzel marifetli elleri;) İnş. en kısa zamanda dinlenir ve atarsın yorgunluğunu;)kocaman öpücükler gönderiyorum sana..

  3. Şehnaz Says:

    >tatlım sabahtan beri sana ancak dönebildim…tatlım biliyorum ve sabırla senin yapacağın bu çok güzel sürprizi bekliyorum…hiç acele etme..ne zaman uygun olursan…..ama canlı canlı rekler olsun…senin zevkine güveniyorum…öptüm canım…

  4. liza Says:

    >Arkadaşım yine güzel bir tema hazırlamışsın ellerine sağlık yaptığın temalarla hem içimizi açıyorsun hem de yeni arkadaşlar tanımamıza neden oluyorsun süper! süper! süper!

  5. Hobicell Says:

    >Canım güzellerim, güzel ve değerli yorumlarınız bana şevk veriyor, yeni çalışmalar için ilham perimsinizzzzz…Hepinizin beğenileri ve düşünceleri benim için çok önemli. Çok teşekkür ediyorum hepinize.İyi ki varsınız.

  6. GÜL Says:

    >canım merhaba blog teması konusunda yardımını istiycektim…banada bi güzellik yaparsan sevinirimhttp://gulsahsimsek.blogspot.com/

  7. GÜL Says:

    >arkadaşım blog temamaı değiştiremiyorum ne yapmam lazım.ilgin için teşekkür ederim

Yorum bırakın